Inloggen

Meer ervaringen

"Dirigent en uitvoeringen"

Heer Van der Heijden uit Wintelre, muziekvereniging Sint Willibrordus: "De kosten voor de dirigent en uitvoeringen kunnen wij grotendeels betalen met de inkomsten uit de lotenverkoop. Je merkt wel, het geld van de VriendenLoterij wordt goed gebruikt."

ervaringen_voetbal"Hele sportcomplex kunnen renoveren"
Mevrouw De Jong uit Witmarsum, voetbalvereniging Muller: "De bijdrage van de VriendenLoterij is een belangrijke spaarpot voor ons. Hiermee hebben wij onlangs het hele sportcomplex, inclusief kleedkamers, kantine en bestuurskamers, kunnen renoveren."

"Twee nieuwe lichtmasten"
De heer Deutekom uit Winkel, voetbalvereniging Winkel: "De VriendenLoterij is een belangrijke financiële partij voor ons. Zo hebben we dankzij de belactie maar liefst twee nieuwe lichtmasten kunnen aanschaffen."

"Wij attenderen onze clubleden op de VriendenLoterij"
De heer van Baarle uit Rotterdam, voetbalvereniging Xerxes DZB: “Via onze website attenderen wij onze (nieuwe) clubleden op de loten van de VriendenLoterij. Ook hebben we aan een belactie meegedaan. Mede met de opbrengsten uit de VriendenLoterij kunnen wij de verbouwing van ons complex, welke eind oktober van dit jaar wordt voltooid, financieren."

Terug naar 'Ervaringen' >>