Inloggen

Bent u clubbestuurder?

Met hoeveel loten speelt uw club mee? Wat verdient uw club met het aantal loten? Hoe zorgt u voor nog meer deelnemers voor uw club?

Is uw club aangesloten bij de VriendenLoterij? Dan kunt u uw eigen clubsite beheren. U krijgt de gegevens toegestuurd waarmee u linksboven op deze pagina kunt inloggen.


Nog niet aangesloten bij de VriendenLoterij
?
Heeft uw organisatie nog geen overeenkomst met de VriendenLoterij? Dan loopt u extra geld voor de clubkas mis! Meld uw club aan.

Wat verdient uw club?

50% van ieder verkocht lot gaat naar uw club. Een lot dat een jaar lang meespeelt in de VriendenLoterij, levert uw organisatie € 96 op. Gemiddeld speelt 20% van een vereniging mee. Een rekenvoorbeeld: bij een voetbalclub met 500 leden spelen 100 mensen mee met een lot voor hun club. 100 loten x € 96 betekent € 9.600,- op jaarbasis!

Aanmelden bij de VriendenLoterij
Staat uw organisatie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK) met een non-profit verklaring? Dan kunt u uw organisatie aanmelden bij de VriendenLoterij. De samenwerking loopt via een formele overeenkomst. Deze overeenkomst is noodzakelijk om over te gaan tot betaling. Organisaties zonder geldige overeenkomst, komen niet in aanmerking voor een afdracht van de VriendenLoterij. De overeenkomst dient ondertekend tenminste 2 personen die hier volgens de KVK toe bevoegd zijn. Om dit te kunnen controleren vragen wij om een kopie van het uitreksel van de KVK. Om te kunnen controleren of wij de afdracht naar het juiste rekeningnummer overmaken vragen wij ook een kopie van het bankafschrift. U kunt de overeenkomst met de gevraagde gegevens toesturen per mail.

Hoe meld u uw organisatie aan?
Een club, vereniging of stichting aanmelden is eenvoudig. Vul het formulier in en dan sturen wij u per mail direct een overeenkomt toe.

Vul het formulier in:

De pagina die u probeert te bereiken bestaat niet (meer).
Selecteer een pagina uit het hoofdmenu.

Zodra de VriendenLoterij de nodige documenten van u heeft ontvangen en verwerkt, nemen zij contact op om een wervingsactie in te plannen. Na een wervingsactie is de overeenkomst geactiveerd en kunt u inloggen met uw persoonlijke gegevens. Een wervingsactie is een voorwaarde voor een samenwerking. Zonder loten kunnen we ook geen geld afdragen.